The IEA’s Policies and Measures Database provides access to information on past, existing or planned government policies and measures to reduce greenhouse gas emissions, improve energy.

Berätta om dig själv!

Jag bor i Kungsbacka med man och två pojkar, samt katt och kanin. Lek och aktivitet med barnen fyller en stor del av min fritid. Jag gillar djur och natur och att träna utomhus. Nytt intresse sen husköpet är odling! Det är så kul med sitt egna kretslopp.

Vad fick dig att välja Gomero som arbetsplats?

Jag fick omedelbart en bra känsla när jag tog jobbet på Gomero, jag kände att det var en bra match för mig. Det som attraherade mig var både hållbarhetsfrågan, som är viktig för mig på ett personligt plan, och att det ska finnas meningsfullhet i det jag gör. För mig är det viktigt att känna att dom timmar jag lägger på att arbeta bidrar till en god sak. Sen gillar jag att det finns en gnutta humor. Det är liksom en arbetsplats man vill komma till!

På vilket sätt är personlig utveckling viktigt för dig?

Det är alltid högt prioriterat för mig, jag är liksom nyfiken och vetgirig av mig. Jag tror alltid att det finns ett bättre sätt att göra saker på, och jag vill fortsätta lära mig mer om mig själv och om alla runt omkring mig. Kunskap är nyckeln till utveckling, och den resan slutar aldrig.

Vad är det bästa karriärsrådet du fått?

För mig har det alltid handlat om att må bra och trivas, och att utveckla mig själv. Med en bra balans i livet har jag förutsättningarna för att göra ett bra jobb, och då blir det också roligt! Våga vara modig och gå utanför sin comfort zone. Då utvecklas jag, genom att tacka ja till saker!

Vad betyder hållbarhet för dig?

Hållbarhet är ett hälsosamt sätt som håller över tid. Oavsett om det handlar om mig, om mitt yrke, min familj, eller den jord vi lämnar över. Summerat kan man säga att jag vill lämna ett så litet footprint som möjligt, och det går ju ihop med mitt tycke för djur och natur. Jag kan ju inte göra allt, men jag försöker att utbilda mig själv och dom närmast mig så gott jag kan. Och att få jobba på ett företag som har ett så genomgående helhetstänk kring hållbarhet känns otroligt bra.