På Gomero står vi för innovation, personlig utveckling och hållbarhet. Lär känna våra medarbetare!

Berätta varför du valt att jobba med just det du gör!

Jag började programmera när jag var liten med vår dator från 80-talet. Råkade bränna upp en TV en gång, stoppade nog in strömsladden på fel ställe när jag skulle koppla upp datorn. Hur som helst, jag gillar att jobba lösningsorienterat, och det måste man göra om man ska jobba med utveckling. I slutet av 90-talet började jag jobba med programmering och då gjorde jag mina egna program. Därifrån har det fortsatt.

På vilket sätt är personlig utveckling viktigt för dig?

Det är viktigt att känna mening i det man gör. När man får friheten att påverka sin personliga utveckling på sin arbetsplats blir det aldrig tråkigt. Man är ju aldrig färdiglärd!

Hur skulle du beskriva Gomero med tre ord?

Innovativt, framtidssäkert, hållbarhetstänkande.

Hur tycker du det är att jobba i en miljö som står för förändring och utveckling, som vi gör på Gomero?

Det gör att man inte fastnar i gamla vanor. Man tänker framåt och hittar nya sätt att förenkla och optimera processer. Det är alltid lika viktigt att ligga i framkant, inte minst för mig som jobbar med IT där det kan hända väldigt mycket på kort tid.

Berätta om något du är extra stolt över!

Utvecklingen av intern mjukvara för test och kalibrering av våra mätceller. Med den nya mjukvaran automatiserades hela testprocessen och vår kärnprodukt kunde kvalitetssäkras på ett helt nytt sätt. Att jobba med Gomero UI som är vår design för nya Sipp App och Sipp Web som jag implementerat var också kul!